Handelsbetingelser

1. KØB PÅ CPH-Eventcenter.dk:

Der er indgået en bindende købsaftale med CPH-Eventcenter.dk, når De har modtaget ordrebekræftelsen fra CPH-Eventcenter.dk eller har indgået en mundtlig eller skriftlig aftale på anden vis.
Det er kundens eget ansvar at kundens korrekte mailadresse er indsat ved bestillingen, samt at kunden tjekker sit SPAM-filter.

 

2. PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

 

3. SALG GENERELT:

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den bestillingspris der gælder. CPH-Eventcenter.dk forbeholder sig ret til at påregne et bestillingsgebyr på 25,00 kr. inkl. moms, hvor bestillingen ikke er foretaget via CPH-Eventcenter.dk's hjemmeside.

 

4. LEVERING:

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos CPH-Eventcenter.dk's grossister.

 

5. AFBESTILLINGER:

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling skal De sende en mail til Booking@CPH-Eventcenter.dk, hvor emne/subject er -Afbestilling-, hvori ordrenr. samt bestillingstidspunkt fremgår. Alternativt kan det ske ved at ringe til CPH-Eventcenter.dk på+45 22353145 Mandag, Onsdag, Torsdag og Fredag fra 12.00 - 20.00, samt Tirsdag fra 12.00 - 18.00, og Lørdag fra 10.00 - 18.00.
I tilfælde af at De ikke kan komme igennem på telefonen gælder hovedreglen om afbestilling over mail. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, som de ikke længere ønsker, kan denne returneres til afsender med teksten -Afbestilling- indsat i emne/subject.

OBS: I forbindelse med udlejning skal man afbestille, før udstyret er sendt. Hvis vi har sendt udstyr til jer, kan man ikke afbestille

 

6. BETALING:

Mulige betalingsmåder er forudbetaling via bank, kontant betaling på dagen eller kreditkort.

Ved kreditkortbetaling trækkes pengene fra kundens kort når udstyret afsendes fra CPH-Eventcenter.dk.

 

 

7. FORTRYDELSE AF KØB:

Købte varer tages retur inden for 14 dage efter levering, du må kun have afprøvet varen og returneringen af varen forudsætter at varen leveres tilbage i samme stand som ved leveringen.

 

8. REKLAMATIONSRET:

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos CPH-Eventcenter.dk. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten.

 

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles CPH-Eventcenter.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning.

 

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til CPH-Eventcenter.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er kr. 300 pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Rodes.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter. Varer bør returneres med en kopi af kvitteringen hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der forligger en kopi af kvitteringen og evt. fejlmeddelelse på produktet.

 

11. FORSVARLIG RETURNERING:

Alle produkter der returneres til CPH-Eventcenter.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medfører at dine rettigheder bortfalder.

 

12. EVENTS MED INSTRUKTØR

Instruktøren vil altid bestræbe sig på at tilgodese kundens ønske til fulde, det er dog altid instruktøren der har det sidste ord.
Følger deltagerne ikke instruktørens anvisninger mht. sikkerhed, anvendelse af eventudstyr eller generel adfærd kan instruktøren vælge at afbryde eventet uden kompensation for kunden.
Ved events på forhindringsbanen er det særligt vigtigt at instruktørens anvisninger følges nøje. Deltagelse på banen sker på eget ansvar og hverken instruktøren eller Copenhagen Eventcenter er ansvarlige for personskader der måtte opstå på banen. Instruktøren kan til enhver tid vælge at udelade enkelte forhindringer fra eventet af sikkerhedsmæssige grunde, ved opståede skader eller mangler på forhindringsbanen.

 

13. ER DU I TVIVL:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler CPH-Eventcenter.dk, at du retter henvendelse til Booking@CPH-Eventcenter.dk eller på telefon: +45 22353145

 

14:JURIDISK NAVN

CPH-Eventcenter.dk drives og ejes af

Kristian Maersk & Co.