Om os

Copenhagen Eventcenter

Tlf. Nr. +45 21570188 eller +45 22353145


Eventbureau indenfor militærevents tilbyder events og teambuilding som er kendt fra forsvaret.

Vi tilbyder events fra 2 timers varighed, til heldags arrangementer. De fleste events foregår i Nordsjælland.
Nogle af vores events kan også foregå hos jer, det kan vi blandt andet tilbyde ved lasergame, som også kan lejes ud hvis man vil styre det helt selv.

Selvforsvarskursus kan også tilbydes hos jer. Vi tilbyder også events over flere dage, her er der tale om Boot Camp overlevelsestur i Sverige.
Som eventbureau kan vi skræddersy en hel dag for jer, inklusiv transport og mad.

Start evt. dagen på militær forhindringsbane.
Banen er en original militær forhindringsbane fra forsvaret, den består af 20 forhindringer man skal igennem. Vi har også rafting gummibåde, her kan man enten bare sejle en dejlig tur i dem eller angribe fra vandet med hardball udstyr. Med hardball udstyr og uniformer kan man ligne rigtige soldater, udstyret med sikkerhedsmaske og hardballpistol eller -gevær. Der skydes med 6 millimeter plast kugler, og det kan til tider godt mærkes, men det gør ikke lige så ondt som paintball. Spillet minder meget om paintball, men det er meget mere realistisk og våbnene er en nøjagtig kopi af de rigtige våben.

Vi kan også tilbyde endagstur til Sverige. Der har vi mulighed for at rappelle ud over 35 meters lodret fjeldside, samt prøve kræfter med rock climbing. Derudover er der en fantastisk natur og gode bålpladser, hvor man kan lave mad efter en god dag. Militærevents er bare sjovere og mere udfordrende. Vi understreger, at alle kan være med, unge og gamle, store som små. Det er sjovt, og vi tilpasser det enkelte event så det passer med den enkeltes evner.

Vi går op i, at alle har haft en godt dag og overvundet nogle af deres individuelle grænser. Vi går meget op i, at alle kommer sikkert og trygt igennem hver enkelt øvelse og udfordring.

Vores eventbureau er derfor velegnet til virksomheder, der ønsker at teambuilde, eller bare have en god dag. Unge mennesker der har brug for en succesoplevelse, så de føler at de er seje og sagtens kan. Samt til polterabender, når der skal være lidt ekstra vildt og der skal komme sjove foto ud af dagen. OBS. Man må selvfølgelig ikke være fuld på under events.

Kontakt os og fortæl os om jeres dag, hvor mange I er, hvilke typer I er, hvad jeres budget er, hvad I forventer, og så strikker vi en dag eller nogle timer sammen I aldrig glemmer. Vi kan evt. også tage gode fotos af dagen eller videooptage hele dagen til jer.